Etusivu AVAIMENPERÄT BABY BORN BARBIE BRATZ / BRATZILLAZ NUKET JA TARV BRUDER BRUDER VARAOSAT COBI RAKENNUSSARJA DISNEY ESPRIT FISHER-PRICE GEOMAG GL STYLE KORUSETIT KÄTYRIT / MINIONS KIDS GLOBE MAATILAT LALALOOPSY NUKET LASTEN ASTIAT LASTEN PIKKUREPUT LEGO LITTLE TIKES MONSTER HIGH MUUMILELUT MUUT LELUT NIKKO NUKET JA TARVIKKEET PALAPELIT PALOMIES SAMI PAPO HAHMOT PEHMOLELUT PELIT PLASTO PUUKIRJAIMET RASAVIL TALVIVAATTEET RASAVIL VÄLIKAUSI SCALEXTRIC SCHLEICH SEVI PUULELUT SIKU SUPERSANKARIT JA PAHIKSET TRUDI PEHMOT JA KÄSINUKET VAATTEET YMS. VAUVALELUT WADER AJONEUVOT ZURU

Rhyme Bag - Lorupussi englannin kielen opiskeluun laatikossa [1010-41804]

Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.
Jaa Facebookissa!
18.90EUR

Lorupussi englanninkielenharjoitteluun.

Lorupussi on kankaasta tehty pussi, jonka sisältä löytyy 24 muotoon leikattua lorukorttia. Lorukorttien toisella puolella on loru ja toisella puolella loruun liittyvä kuva.

Lapset asettuvat piiriin istumaan ja laulun ohella jokainen lapsi saa vuorollaan nostaa pussista lorukortin. Lapsi esittelee kaikille korttia, jonka pussista nosti ja tämän jälkeen aikuinen lukee lapsille kuvaan liittyvän lorun. Jokainen lapsi saa nostaa kortin vuorollaan. Mukava leikki, jonka parissa myös aikuinen viihtyy.

Lorukortteja voidaan käyttää monella eri tavalla. Aikuinen voi esim. kysyä, kuka lapsista tietää kortissa olevan esineen/asian/hahmon englanniksi. Esim. a dog, a car, a flower yms. Samalla voidaan myös miettiä, minkä värinen esine on, montako terälehteä kukassa on yms. Vain mielikuvitus on rajana.

Lorupussin avulla englanninkielen harjoittelu on mukavaa ja sanat jäävät monesti leikin ja lorujen kautta mieleen paremmin, kuin pelkästään lukemalla.

Kaikki lorupussin lorut ja kuvat ovat uusia, ennen julkaisemattomia. Lorut on tehnyt englannin kielen lehtori ja montessoriohjaaja Marju Taipale ja kuvat on tehnyt kuvataiteilija OsQ (Osmo Nummelin).

Marju Taipale: "Lorukortit ovat oiva keino alkuvirittäytymiseen, jonka katsotaan olevan pedagogisesti tärkeää oppituntien aluksi, jotta oppija virittäytyy oikealle oppimiskanavalle ja saa tuntumaa tunnin aiheesta.”

Esimerkkejä siitä, mitä loruissa on erityisesti mietitty:

  • Omena ja banaani: hedelmien nimiä.
  • Koiranpentu: koirasanastoa; puppy, tail, paws.
  • Vaatteet: vaatesanastoa
  • Käärme: paikan prepositioita; over, behind, next to, by
  • Talo: kodin sanastoa; roof, walls, windows, door, chimney
  • Lava­auto: vihannekset
  • Prinsessa: ammatit, keskustelua siitä, mitä haluaa isona tehdä...

Mustekala: toimintaa porukassa lorun ohjeiden mukaan; halaa vasemmalta, oikealta, kättele, taputa päätä, taputa selkään.

Lorut vahvistavat erittäin tehokkaasti lasten kielellistä kehitystä ja myös ne lapset, jotka eivät jaksa kuunnella pitkiä satuja, viihtyvät erittäin hyvin lorupussin parissa.

Lorupussi on viihdyttävä, hauska ja opetuksellinen.

Toimitusaika: Tuote varastossa.

Määrä
Tuotearvostelut:

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.