Etusivu AVAIMENPERÄT BABY BORN BARBIE BOSCH KONEET/LELUT BRUDER BRUDER VARAOSAT COBI RAKENNUSSARJA DISNEY ELÄIMET FISHER-PRICE KORUT JA KYNNET KOTI-LELUT LEGO MINIONS/KÄTYRIT MONSTER HIGH MUOVAILUVAHAT/LIMAT MUUMILELUT MUUT LELUT NERF NIKKO NUKET JA TARVIKKEET PALAPELIT PALOMIES SAMI PAPO HAHMOT PEHMOLELUT PELIT PLASTO POP! - HAHMOT PUULELUT SCALEXTRIC SCHLEICH SIKU SUPERSANKARIT JA PAHIKSET VAATTEET /ASTIAT/JUOMAPULLOT VAUVALELUT WADER AJONEUVOT ZURU

Tube Superstar mikrofoni ja selfietikku [300740]

Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.
Jaa Facebookissa!
26.99EUR25.64EUR

Tube Superstarin avulla voit luoda helposti hienoa sisältöä YouTube-kanavallesi ja jakaa sen kavereille ja perheenjäsenille.

Tube Superstar sisältää QR-lukijalla varustetun mikrofonin, älypuhelimen pidikkeen ja ainutlaatuisen sovelluksen, joiden avulla voit tallentaa ja muokata videoita reaaliajassa.

Voit lisätä sovelluksella videoon hienoja tehosteita, taustoja ja tarroja. Voit haastaa kaverisi sovelluksen haastetilalla, innoittaa seuraajiasi ja neuvoa heitä opastustilalla tai esitellä taitojasi suoritustilalla.

Valitsitpa minkä tahansa tilan, Tube Superstarin avulla voit luoda hienoa sisältöä seuraajiesi iloksi.

Sisältää yksilöllisen Tube Superstar-sovelluksen koodin, QR-lukijalla varustetun mikrofonin, selfiekepin älypuhelinpidikkeellä ja käyttöoppaan.

Ei alle 3 vuotiaille

Heti varastossa, lähetetään 24 tunnin sisällä

Määrä
Tuotearvostelut:

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.