Etusivu AVAIMENPERÄT BABY BORN BARBIE BOSCH KONEET / LELUT BRUDER BRUDER VARAOSAT COBI RAKENNUSSARJA DISNEY FISHER-PRICE GL STYLE KORUSETIT KÄTYRIT / MINIONS LASTEN ASTIAT LEGO MONSTER HIGH MUUMILELUT MUUT LELUT NIKKO NUKET JA TARVIKKEET PALAPELIT PALOMIES SAMI PAPO HAHMOT PEHMOLELUT PELIT PLASTO PUUKIRJAIMET SCALEXTRIC SCHLEICH SEVI PUULELUT SIKU SUPERSANKARIT JA PAHIKSET VAATTEET YMS. VAUVALELUT WADER AJONEUVOT ZURU

Tube Superstar mirkofoni ja selfietikku [300740]

Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.
Jaa Facebookissa!
26.99EUR

Tube Superstarin avulla voit luoda helposti hienoa sisältöä YouTube-kanavallesi ja jakaa sen kavereille ja perheenjäsenille.

Tube Superstar sisältää QR-lukijalla varustetun mikrofonin, älypuhelimen pidikkeen ja ainutlaatuisen sovelluksen, joiden avulla voit tallentaa ja muokata videoita reaaliajassa.

Voit lisätä sovelluksella videoon hienoja tehosteita, taustoja ja tarroja. Voit haastaa kaverisi sovelluksen haastetilalla, innoittaa seuraajiasi ja neuvoa heitä opastustilalla tai esitellä taitojasi suoritustilalla.

Valitsitpa minkä tahansa tilan, Tube Superstarin avulla voit luoda hienoa sisältöä seuraajiesi iloksi.

Sisältää yksilöllisen Tube Superstar-sovelluksen koodin, QR-lukijalla varustetun mikrofonin, selfiekepin älypuhelinpidikkeellä ja käyttöoppaan.

Ei alle 3 vuotiaille

Heti varastossa, lähetetään 24 tunnin sisällä

Määrä
Tuotearvostelut:

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.